Sengetøyet i denne konkurransen er sponset av Høie! Konkurransen inneholder også reklame for min egen bok “Maten vi deler”!

Det nærmer seg høst, og det himmelen er mer grå enn blå. Kveldene blir mørkere og kaldere. Det betyr at det det er på tide å invitere noen du er glad i på et glass vin, god mat og godt selskap. Dagen derpå er det ingenting som føles bedre enn en lang morgen i mykt sengetøy – med en god bok.

Jeg hater smuler – men elsker frokost på senga. Det resulterer ofte i at jeg bruker morgenene i helga i senga med en god bok og en kopp kaffe eller te – for deretter å nyte frokosten i sofaen med pledd og dagens aviser.

Du tilbringer sannsynligvis store deler av livet ditt i senga – og i tillegg til en god seng er derfor sengetøyet viktig! Jeg har nå funnet det jeg tror må være verdens beste sengetøy! I tillegg til å være fint å se på – er det fantastisk deilig å rulle seg inn i en kald høstkveld når regner pisker mot vinduet og favorittserien ruller på Netflix.

Sengetøyet du kan vinne i denne konkurransen er levert av Høie, og er i 100% bomull. Sengetøyet er steinvasket, og føles som å legge seg i verdens deiligste t-skjorte. Både pute- og dynetrekk er sydd med jeansstikninger for et tøffere uttrykk, og har kule knapper som er vakre å se på – og litt vonde å sove på :-p Du kan velge mellom sengetøy til dobbeldyne eller to enkle sengesett. Du velger selv om du ønsker sengesettet i blå, lys blå eller lys grå. Sengesettet i dette blogginnlegget er i fargen lys grå.

I tillegg til sengesettet fra Høie vinner du også en signert utgave av min nye bok “Maten vi deler” som er ute i landets bokhandlere i disse dager. Og hvis du ikke vinner, kan du bestille boken HER!

Så til konkurransen:
Hvem ville du invitert på en bedre middag og hva ville du servert? Er det en gammel bekjent, en kjendis, gode venner, familie eller noen helt andre? Bilde og begrunnelse er et pluss, men ikke et krav for å vinne!
Send svaret på mail til jan-ivny@online.no
Vinneren trekkes og offentliggjøres her på bloggen fredag 1. september 2017!

Jeg gleder meg til å høre din historie!