Første uke i januar er snart over, og julestemningen er borte for denne gang. Nå er på tide å se fremover, og skape nye planer for det kommende året. Treningsstudioene er overfylte, bakeriene er tomme og det er ikke lenge til solen igjen varmer og grillen skal finnes frem (for de av dere som har pakket den bort for vinteren)!

Vi har lenge tenkt på hva vi skal gjøre med fremtiden, bloggen, jobb og fritiden….
Etter mange måneder med tanker for og imot har vi tatt et valg.

VI GÅR FREELANCE!

Det betyr at vi har sagt opp våre faste jobber, åpner eget fotostudio på Grünerløkka i Oslo. Vi pusser opp fotostudioet i disse dager. Kjøkkenet blir levert neste uke, så vi er klare for å ta deg imot på en kopp kaffe og en prat allerede neste helg! Så her har ting gått unna i rekordfart etter at vi bestemte oss…

Vårt nye firma heter Oktopus AS. Vi kaller oss et “kreativt studio”, noe som betyr at vi skal ta bilder, style, lage mat, filme, utvikle oppskrifter, skrive tekster, utvikle konsepter, gjøre noe grafisk design, inspirere og spre matglede.

Vi kommer til å fortsette med MENY som fast kunde, men har også rom for andre kunder. Så hvis du trenger hjelp, så er det bare å kontakte oss. Send en mail til janivar@oktopus.no eller mats@oktopus.no.

At vi nå starter eget firma og eget fotostudio betyr jo at vi også skal bruke mer tid på denne bloggen, slik at du får mer matglede – oftere. Vi skal også jobbe med vår egen nye kokebok som kommer denne våren. Vi er i innspurten, og gleder oss veldig til å vise deg mer! I tillegg skal vi lage den nye boka til Berit Nordstrand og Klaus Sonstad der Jan Ivar skal lage og style maten og Mats skal ta bildene og designe boka. Under ser du noen av bildene vi tok til Berits & Klaus sin første bok “Bra Godt” som er ute i butikkene nå!

Og det morsomste er kanskje at vi i vårt fotostudio også skal ha en minibutikk, slik at du kan komme innom og ta en kopp kaffe mens du handler fin keramikk, kjøkkenprops og kule ting. Hos oss kan du få kjøpt fine ting til deg selv, men som også passer som vertinnegave eller bursdagsgave.

Følg @oktopus_studio på Instagram der du kan følge med på hva som skjer, når vi har åpent og hvilke nye produkter som kommer inn i minibutikken vår!

Vi bretter opp ermene og gleder oss! “Nu kjør vi…”