Dette er et sponset innlegg.

De fleset av oss kjenner til pommes frites fra Hoff, og er vokst opp med det nystekt pommes frites fra Hoff som tilbehør til biffen på lørdagskvelden. Nå har Hoff kommet med et kjøttfritt middagsalternativ som passer perfekt på grillen til de som er vegetarianere, eller de av oss som bare vil spise mer grønnsaker. Liv Laga vegetarburgere kommer i to varianter, og du finner dem i frysedisken i din dagligvarebutikk. Dette er sunn, smakfull og god fastfood på sitt beste, og de kan grilles rett fra frossen tilstand, eller du kan tine dem i kjøleskapet – da er det enda raskere fastfood.

Vegetarburger med chilimajones, spinat og syltet løk
Serves 4
Total Time
30 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 4 Liv Laga vegetarburgere med tomat & ost
  2. 2 dl bringebæreddik
  3. 1 dl sukker
  4. 1 rødløk i båter
  5. 8 ss Hellmans majones
  6. ¼ rød chili, finhakket
  7. 2 ss soltørket tomat
  8. 1 ss røkt paprika
  9. Salt og pepper
  10. 2 never spinat
  11. 2 ss smør
  12. 2 ss rapsolje
  13. Karse
  14. 4 hamburgerbrød
Instructions
  1. *Ta vegetarburgerne ut av fryseren og tin dem i kjøleskapet.
  2. *Kok opp bringebæreddik og sukker. Kok til sukkeret er løst opp. Ha i rødløken og avkjøl.
  3. *Bland majones med chili, soltørket tomat og røkt paprika. Kjøt til jevn majones med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
  4. *Stek spinaten raskt i smør i en stekepanne på grillen.
  5. *Pensle vegetarburgerne med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gyllne på begge sider. Flytt dem over på indirekte varme og la dem ligge til de er gjennomvarme. Dette tar ca 10 minutter.
  6. *Del burgerbrødene i to og grill, pensle dem med litt rapsolje og grill dem på direkte varme i 10 sekunder. Anrett burgerne i hamburgerbrødene med chilimajones, spinat, syltet løk og karse. Server gjerne fries og en frodig salat ved siden av.
Maten vi deler https://nykvist.no/

Les mer og Liv Laga vegetarburgere HER!
Vil du følge dem på Facebook, så finner du siden HER!

Foto: Mats Dreyer