I kveld kl 24.00 går fristen ut for å være med i konkurransen som kan gi deg en 7-retters middag for deg og din kjære – laget av meg – hos deg! Med råvarer fra Lakrids by johan Bülow og Gutta på Haugen…. Har du ikke deltatt enda? Det er enda ikke for sent: Gjør det her før midnatt, Så er du med i kampen…

På veien frem mot kåringen har jeg lyst til å gi en liten Valentines-overraskelse til noen av de mange innsendte. Dagens overraskelse er to store bokser med Love-lakris fra Johan Bülow som kommer hjem i posten til en heldig vinner. Vinneren er (sammen med alle de andre innsendte) fortsatt med i kampen om hovedpremien som kåres i morgen søndag!

lakris2

 

Dagens vinner sendte en mail med overskriften: “Nyforelsket par som spiser Lakrids isteden for å pule!”. Videre i mailen skrev vinneren: “25. November 2015 kom lille Ella til verden. Dette har gitt hverdagskjærligheten en ny hverdag.. Ingen fortalte oss, (og det sto ingen tingene i bruksanvisning),  om at det skulle bli nærmest umulig å pule etter dette. Med én gang vi nærmer oss hverandre, eller forsøker å få til noe “fredagshygge”, setter hun i gang med å hyle! Da er det topp at vi i stede kan bruke Lakrids som substitutt, siden det gir samme nytelsen? så en syvretters fra deg hadde virkelig gitt krutt i trusa for meg og min kjære samboer!”

Og vinneren er: Tonje Nicolaisen! Gratulerer så mye!

Noen vil si at denne grunnen var grov og litt over streken, men jeg tror Tonje skrev det mange småbarnsforeldre der ute tenker, men som man ikke kan si. Tonje beskriver det som kanskje er en utfordring for mange med humor og glimt i øyet! Det liker jeg :-)

Så kos dere med lakrisen som kommer i posten, og følg med på hovedkåringen i morgen!!!

valentine_faceb