Det nærmer seg Valentines-day, og kåringen av den heldige vinneren av en 7-retters gourmetmiddag laget av meg for deg og hos deg! Har du ikke meldt deg på enda? Sjekk konkurransen HER!

Vi trekker vinneren førstkommende søndag, så det er enda ikke for sent å bli med i kampen! Det har allerede kommet inn mange morsomme, rare, søte, triste og spesielle historier. 

På grunn av mange gode historier har jeg valgt å kåre en delvinner i dag. Vinneren får to bokser Valentine-lakris fra Johan Bülow hjem i posten!

Og vinneren er: TRUDE TORP NILSEN!!!!! Gratulerer så mye :-)

Trude vil dele middagen med sin beste venninne hvis hun vinner. Venninnen stiller opp i tykt og tynt, i gode og onde dager. I tillegg bor de på Kongsvinger – et sted som for øyeblikket ikke selger lakrisproduktene fra Johan Bülow. At de skal sitte der oppe uten å få tak i disse fantastiske produktene kan vi ikke ha noe av. To bokser Valentine-lakris er derfor på vei i posten til dere!

lakris1

 

Og husk: fortsett og sende inn gode historier på mail til jan-ivny@online.no. Hovedvinneren kåres førstkommende søndag, og før den tid kårer jeg en ny delvinner på fredag. Og selv om du skulle bli delvinner på fredag, så er du fortsatt med i kampen om hovedpremien – en 7 retters gourmetmiddag på selveste Valentines-day!

valentine