Halloween er like rundt hjørnet, og jeg tenkte jeg skulle ha en liten halloween-vri på denne ukes drink! Jeg testet ut noen varianter med gresskar, men endte på denne lille godsaken. En søt og deilig coctail som smaker av høst – og tiramisu! Hva passer vel bedre når vinteren banker på vinduet og du kryper under pleddet etter en lang dag på jobb? Sannsynligvis ikke mye….

Da er det endelig snart helg igjen…. Jeg har bursdag på lørdag, og har blitt fortalt at dagen blir en overraskelsesdag…. Følg meg på Instagram hvis du vil se hva som skjer lørdag. Hvis det skjer noe spennende, så kommer nok høydepunktene på “inastastory”….

Men før det er bursdag skal jeg ihvertfall nyte denne drinken i kveld med fyr på peisen og en god gryte putrende på ovnen…


Ingredienser (2 drinker):

4 cl vodka
8 cl kaffelikør (feks Tia Maria)
Isbiter
8 cl Baileys
2 dl kremfløte
1 ts kakao


Fremgangsmåte:

Ha vodka og kaffelikør i en skaker sammen med is. Rist i 20 sekunder til det er kaldt og godt blandet. Hvis du ikke har en shaker kan du også ha vodka, kaffelikør og is i et litersmål og røre rundt til alt er kaldt.
Sil blandingen over i to cocktailglass.
Hell Baileysen over i cocktailglassene. Hell over baksiden av en skje og ned i glasset slik at Baileysen legger seg oppå kaffelikøren.
Pisk fløten til myk krem og ha på toppen av drinkene.
Dryss over litt kakao like før servering.