Dette blogginnlegget innholder produkter som du får kjøpt i vårt fotosdtudio. Dette gjør at dette innlegget sannsynligvis må merkes med “reklame for egen butikk”… :-)

Har du hørt om Seedlip? Det er et produkt som er nytt på det norske markedet, og som er et fantastisk alternativ til deg som har lyst på en drink – uten alkohol. Produktet har frem til nå kun vært mulig og få tak i i utlandet, og på Leske.no. Du får tak i det i noen få butikker rundt om i landet, og nå har også en av variantene kommet inn på bestillingsutvalget på Vinmonopolet. Og vet du hva du hva det beste er? Nå får du også kjøpt alle de tre Seedlip variantene i vårt fotostudio på Grünerløkka! 

Seedlip Moctail Nykvist

Seedlip smaker fantastisk toppet med tonic, som en alkoholfri Gin & Tonic. Men den er også er perfekt utgangspunkt for uendelig mange morsomme og gode drinker!

I denne drinken har jeg brukt varianten som heter “Spice 94”. Den lukter krydder og jul, men trenger hjelp av litt andre smaker for å få frem hele smaksbildet. Jeg har kokt en sukkerlake med korianderfrø, sort pepper og sitrus som jeg har smakt til Seedlipen med før jeg har toppet med tonic. 

Seedlip drink Matenvideler Mocktail

Jeg har også laget en isbit fylt med spiselige blomster til denne drinken. I vårt studio får du kjøpt isbitformer som lager store runde isbiter. Disse er perfekt å fylle med blomster eller friske bær før du fyller med vann og fryser dem. Jeg har brukt tørkede blomster som du også får kjøpt hos oss :-) Resultatet er vakre isbiter som hever drinken mange hakk…

Dette er drinken for deg som vil kose deg med noen gode drinker – uten å være i dårlig form dagen etter!

Selve sukkerlaken i denne oppskriften er til flere drinker, så da har du til hele vennegjengen…

Ingredienser (til 1 drink):
1 dl sukker
1 dl vann
1 ts hel sort pepper
1 ts korianderfrø
1 økologisk appelsin
Isbiter
5 cl Seedlip Spice 94
Tonic

Fremgangsmåte:
Kok opp sukker, vann, pepper, korianderfrø, skallet og saften fra appelsinen. Kok til sukkeret er løst opp. Avkjøl.
Ha isbiter i et coctailglass. Ha i Seedlip og 4 cl sukkerlake. Topp med tonic før servering.

Tips:
Skjær gjerne en lang strimmel av skallet på en økologisk appelsin som du pynter drinken med. At jeg velger økologisk appelsin i denne oppskriften er ikke for å være jålete, men rett og slett fordi den smaker bedre, og fordi du skal bruke skallet, så er det greit at du ikke får i deg alle sprøytemidlene som er i skallet på en “vanlig” appelsin.