Dagene flyr, og det betyr at det IGJEN er klart for ukens drink… Denne gangen kom jeg over et utrolig kult produkt i helsekostbutikken! Super.nature “Tart Cherry” er en drikk laget på kun surkiresbær. En konsentrert og utrolig morsom liten sak som jeg måtte teste ut! Og smaken – intens smak av barndom! Minnene flyktet umiddelbart tilbake til dag jeg var liten og gikk på kirsebærslang i nabolaget. Med gress mellom tærne satt jeg på trappa utenfor huset hjemme og spiste nyplukkede kirsebær som var intense på smak og akkurat så sure at det strammet i kjeven. Akkurat den samme følelsen fikk jeg når jeg smakte på “Tart Cherry”. 

Super.nature Tart Cherry

Dette er nok et produkt mange drikker fordi det er sunne, og noen mener til og med at det bedrer nattesøvnen, men jeg hadde andre planer. Jeg hadde lyst til å få den til å fungere i Ukens Drink!

Jeg vill ha den litt søtere, så jeg kokte en sukkerlake og smakte til kirsebærjuicen med sukkerlaken før jeg toppet den med musserende vin. Hvis du bruker en søt musserende vin, så kan du kutte litt ned på sukkerlaken! Oppskriften på sukkerlake er til fler enn en drink, så da har du litt til de du inviterer på kirsebærcocktail i helga!

Ukens drink, Kirsebærcocktail

Ingredienser (til 1 drink):
1 dl sukker
1 dl vann
4 cl Super.nature Tart Cherry
Musserende vin
Isbiter

Fremgangsmåte:
Kok opp sukker og vann. La koke til sukkeret løses opp. Avkjøl.
Ha 1-2 ss sukkerlake i et cocktailglass. Ha i Tart Cherry og rør ut.
Ha i isbiter og topp med musserende vin før servering.

Ukens drink, kirsebærcocktail

Skål – og god helg!