Denne uka er det både 17. mai og Eurovision delfinaler og finale. Med andre ord mange anledninger til å feire…
Da gjelder det å finne en drink som gjør at du holder ut hele kvelden. Denne drinken passer perfekt til Champagnefrokosten, men også til selve Grand prix festen! 

Möet champagne cocktail

Forrige uke kom jeg over en kul sak på vinmonopolet, nemlig Möet Chandon Ice Imperial. Möet Champagne er jo en gammel kjenning, men nå har de altså kommet med en champagne som er litt søtere, som skal serveres med is. Jeg synes ved første smak at den var litt søt, så jeg tenkte at det måtte være genial å videreutvikle til en drink. Og det var den. Toppet med en syrlig og frisk bringebærsirup ble den enda morsommere! Dette kan bli en hit hele sommeren når varmen setter ordentlig inn…

Ingredienser:
Bringebærsirup (til mange drinker):
2 dl vann
2 dl sukker
4 dl frosne bringebær
1 vaniljestang

Drink (1 drink):
2 cl bringebærsirup
Isbiter
1,5 dl Möet Chandon Ice Imperial
Friske bringebær
Evnt noen syrinblomster

Fremgansmåte:
Bringebærsirup:
Kok opp vann, sukker, bringebær og vaniljestang. Kok til sukkeret er løst opp og sirupen begynner å tykne litt. 
Sil og avkjøl. Denne sirupen kan du lage flere dagen før festen.

Drink:
Fyll et rødvins- eller longdrinkglass med isbiter. 
Ha Champagnen i glasset og topp med friske bringebær, bringebærsirup og eventuelt syriner. 

Champagne cocktail, Ukens drink