Denne oppskriften er utviklet i forbindelse med et samarbeid jeg har med Helios.no. Oppskriften inneholder sponset rødbetjuice, og er merket med “Sponset”.

Det er straks helg igjen, og tid for kos og kanskje et drink eller to. Denne drinken er en vri på den klassiske Bloody Maryen med tomatjuice og tabasco. Jeg har brukt rødbetjuice og Sriracha-saus istedet. Resultatet ble en annerledes, kul og god drink. Passer som en høstdrink før middagen, men kan sannsynligvis også sitte som et skudd dagen derpå for å “reparere” ettersom den inneholder masse næring og vitaminer!

Ingredienser (1 drink)
Isbiter
4 cl Vodka
1,5 dl Helios Rødbetjuice (eller du kan lage din egen hvis du har juicepresse)
Saften fra 1/2 lime
1/4 ts Sriracha saus
1 dl god ingefærøl

Fremgangsmåte:
Fyll et longdrinkglass med isbiter.
Shake rødbetjuice, limejuice og sriracha saus med isbiter i 15 sekunder.
Sil rødbetdrinken over isbitene i glasset.
Topp drinken med ingefærøl før servering.

Tips: Jeg har i tillegg toppet drinken med tørkede blomster som jeg tente på like før servering, slik at de danner røyk, god lukt, og en morsom servering!