Pina Colada er sommer, sol og syden for mange av oss. Men det er også en drink som oser danskebåten og 90-tallet… Ananas i drink kan være fantastisk godt, men det trenger ikke være blandet med rom og kokos. I denne drinken har jeg blandet ananasjuice med tequila, appelsinlikør, lime og Midsummer Hot Sauce. Du kan fint også bruke tabasco hvis du ikke får tak i Midsummer. Ps: Vi selger Midsummer Hot Sauce i vår lille minishop i Oktopus studio. Har du ikke smakt den enda? Da har du gått glipp av noe stort… Dette er en fantastisk hot sauce som jeg mener alle bør ha på kjøkkenbenken!

Midsummer hot sauce ananas drink

I denne oppskriften har jeg brukt en økologisk tequila laget på 100% agave. Jeg er ingen stor fan av tequila, men denne var mild, rund og god! Passer perfekt i denne drinken. Du må selvfølgelig ikke velge en økologisk tequila, men pass på at du kjøper en som består av 100% agave!

Ingredienser (til 1 drink):
3 cl god tequila (ikke 90-tallestequilaen med sombrero på toppen)
1 cl Cointreau (appelsinlikør)
1 cl limesaft
5 cl ananasjuice
2-4 dråper Midsummer Hot Sauce
Isbiter

Fremgangsmåte:
Fyll et longdrinkglass med isbiter og ha i tequila, Cointreau og limesaft. Topp med anansjuice og noen dråper hot sauce. Mengden hot sauce velger du selv etter hvor sterk du vil ha drinken!

Tips:
Pynt gjerne med en frisk anansring eller blader fra en ananas!

Ukens drink ananas Midsummer hot sauce