Hvert år er det noen julegaver som er vanskeligere enn andre…. Det aller vanskeligste er kanskje å finne ut hva man selv ønsker seg, og på 2. plass kommer nok far og bestefar. Nå har jeg ingen av disse delene lenger, så derfor tenkte jeg skulle gi dette geniale tipset videre til deg!

snus2

Hvert år utvikler Swedish Match en eksklusiv snus som selges i et lite antall bokser i Norge og Sverige. I år lages innholdet i disse boksene i samarbeid med mesterkokk Magnus Nilsson som driver fantastiske restaurant Fäviken. Jeg har ikke vært der enda, men ryktene forteller at det skal være en opplevelse man bør få med seg før man dør!

david de vleeschauwer

Denne snusen er dyr, har en eksklusiv emballasje, og er kanskje ikke for mannen i gata, men hvis du har en mann i ditt liv du har lyst til å gi det lille ekstra, så kan dette være nettop det! Nei, du vil kanskje ikke at mannen eller faren din skal snuse mer enn han allerede gjør, men hvis han først gjør det, så kan det jo være greit at han snuser kvalitet. Dette er en snus du får til kaffen på restaurant Fäviken hvis du ønsker, og som kommer i 200 bokser til Norge. En fugl har kvitret i mitt øre at boksene i Norge kan kjøpes hos Sol Cigar i Oslo. For de av dere som er kjent, så er det cigarbutikken som ligger på venste side for slottet, mot Solli Plass. Boksene skal ha ankommet Norge, så det er bare å løpe!

Ja, denne kuriositeten koster…. 1200,- for 150 gram er mye penger, men kjennere som har smakt snusen sier at den er fantastisk! Om den er verdt 1200 kroner er opp til deg å vurdere, men det kan ihvertfall være en gave til mannen som har absolutt ALT (inkludert grillboka GLØD)….

snusFoto: Swedish Match. Les mer i DN her!