2015 er snart over, og det er tid for å mimre, se seg tilbake – men kanskje viktigst av alt: drømme og se fremover.

For meg har 2015 vært en eneste stor opptur bestående av fantastiske restaurantopplevelser, nye bekjentskap, gode venner, drømmejobb, bokutgivelse og gode minner. Jeg fikk også være toastmaster for første gang da verdens vakreste Marit og Gro giftet seg. Nå i høst kom den vakre kalven Glød til verden…. Nå på slutten fikk jeg en fantastisk tur til København, oppleve Ræle – og ikke minst ble jeg kjent med Petter Uteligger. Han åpnet øynene mine, og vil nok bety mye for hvordan jeg tenker, handler og er i 2016.

image

Hvis jeg skal trekke frem noen av høydepunktene fra 2015 må det bli:
1: I april kom grillboka mi Glød ut i butikkene, og jeg kunne bruke våren, sommeren og høsten til å promotere boka. Et fantastisk samarbeid med fotograf Stian, Designer Mats og Gyldendal! FOR et samarbeid… Dette resulterte blant annet i et hyggelig besøk til fantastiske Farsund som inkluderte grillshow, signering og nydelige mennesker.
2: Restaurantbesøket på Frantzén i Stockholm. Dette er min favorittrestaurant i Norden. I’ll be back!
3: Jeg ble nominert til årets beste kokebok.

Det har som sagt skjedd MYE mer i løpet av året, men dette er nok høydepunktene.

Et år fylt av oppturer inneholder naturlig nok noen nedturer også. Disse nedturene har nok mest vært på hjemmebane, og ikke noe man prater så høyt om. Jeg har i år tenkt mye, og tatt innover meg det jeg har gjort de seneste årene og de menneskene jeg har såret opp gjennom livet. Mennesker jeg elsket, som jeg allikevel såret. Mennesker som sto meg nærmest, som jeg allikevel valgte å skyve vekk.
Noen venner har sklidd vekk det siste året, og andre har kommet til.
Et dødsfall i nær familie viser hvem man kan stole på, og hvem som egentlig ikke bryr seg. Det er sårt å se hva penger gjør med folk, og hva som skjer med noen når arv, penger og fordeling blir et tema. Dette er sårt, vondt og skuffende. Det positive er jo at man får se hvem som virkelig skjuler seg bak den hyggelige masken når alt kommer til alt….

Totalt sett vil jeg gi 2015 terningkast 5!
Nå venter et år med muligheter….. Noen dører lukkes, og andre åpnes. Jeg er klar for å hoppe ut av redet! I 2016 skal jeg jobbe med nye bokprosjekter, spise på fantastiske restauranter, møte nye spennende mennesker, finne drømmejobben på nytt og bli rik! Det siste punktet er nok ikke gjort på et år, men en av de viktigste tingene jeg skal gjøre i 2016 er å drømme! Være kreativ, leke, ha det gøy og skape!

Jeg er klar for 2016 – let’s go!!!  Husk å ta vare på de du er glad i, bry deg, se opp og sett pris på det du har. Omgi deg med mennesker som gir deg energi, mennesker som tilfører livet ditt noe, mennesker som bryr seg. Godt nytt år fra meg til deg!

[foogallery id=”1436″]