I 1,5 år har vi jobbet med et stort prosjekt som snart er klar til å se dagens lys… Vi har brukt hver ledige time utenom jobb til å lage det som har blitt “SULTEN, den store steg for steg-kokeboka”!

Utallige arbeidstimer, 230 oppskrifter og over 900 bilder er unnagjort, og designer Lise Mosveen jobber nå med å sette inn de siste oppskriftene og tekstene i det som blir den mest omfattende kokeboka du har sett på en stund. Nå er “Sulten” sendt til trykk…

Flere kokebøker der ute inneholder mange oppskrifter, men det som gjør denne boka unik er at hver oppskrift har steg for steg-bilder som beskriver hele prosessen, og viser deg hvordan retten skal se ut underveis, hvor smått grønnsakene skal kuttes og hvor mye kjøttet skal brunes. I denne boka skal jeg lære deg grunnteknikkene og klassiske retter, og jeg viser deg fremgangsmåten – steg for steg. På den måten er jeg «med deg» og viser deg hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det.  Jeg viser deg hvordan det ferdige resultatet skal se ut, og gi deg tips til hvordan du kan gjøre oppskriftene enda bedre.

I boken finner du oppskriften på alt fra pavlova og majones til Boeuf Bourgogne og karamellpudding. Boka er delt inn i kapitler som frokost, pasta, pizza, supper, fisk og skalldyr, kjøttt, sauser og kraft, grønnsaker og tilbehør, desserter og bakst. Boka inneholder retter som du sannsynligvis har googlet oppskriften på det siste året. Målet mitt er at denne boka skal gi deg oppskriften på det aller meste du lurer på, og at du skal finne oppskrifter i denne boka som du lykkes med, og som du vet blir bra.

Mitt mål er at de fleste hjem skal ha en utgave av “Sulten” stående på sitt kjøkken, og at den skal brukes til den faller fra hverandre.

“Sulten” kan forhåndsbestilles HER! Boka kommer ut i butikkene 15. mars! Hvis du forhåndsbestiller boka nå, så kan du få signert bok hjem i postkassa før den kommer ut i butikkene! Og hvis du bestiller nå, så får du maks rabatt, og gratis frakt.