Det er dagen før dagen, og sannsynligheten for at du mangler noen julegaver er ganske stor. Ofte blir de vanskeligste gavene igjen til slutt – gavene til de som har ALT….

Er du ferdig med alle julegavene sier du? Da trenger du en klapp på skulderen og en liten belønning til deg selv.

Spiselige gaver faller alltid i smak – ihvertfall hvis det er gode råvarer som gis bort. Hvis jeg skal gi bort noe spiselig, så prøver jeg å finne frem til råvarer, produkter og produsenter man ikke får tak i over alt…. En gave som har en historie og som er et nytt bekjentskap for den som får den – skaper enda mer glede og større smil!

Derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten anbefaling til julegave til deg som er ute i siste liten:
Stikkelsbærmarmelade fra Hovelsrud gård. Nei, dette er ikke en marmelade du får kjøpt hvor som helst.

Du kan få kjøpt produktene fra Hovelsrud gård her:

Skafferiet på Hovinsholm
Joker Tingnes
Matfatet i Brumunddal
Harby´n på Kiwi i Næroset
Bolleland på Espa
Maschmanns Matmarked, Skøyen, Oslo

Hovelsrud Gård produserer en fantastisk kaldpresset eplejuice, syrlig ripssaft, sommerlig solbærsyltetøy og stikkelsbærmarmelade med den gamle, gode smaken. Stikkelsbærmarmeladen er søt, men allikevel litt syrlig. Hvis du er en av de heldige som fikk tak i blåmuggosten Kraftkar før den ble utsolgt før jul, så er dette det perfektet følge sammen med en sprø kjeks. En bit Kraftkar, et glass stikkelsbærmarmelade og en pakke kjeks hadde vært den perfekte gaven for meg! Eller kanskje som en gave når du skal bort i juleselskap istedenfor den vanlige blomsterbuketten?

Hvis du vil kjøpe noen av produktene fra Hovelsrud Gård, og ikke bor i nærheten av disse utsalgsstedene, så kan du sende dem en mail: gardspost@hovelsrud.no
Da rekker nok ikke pakka frem til julaften, men da må det isåfall være hvis du har lyst til å unne deg selv noe godt på nyåret.

Første gang jeg ble kjent med produktene fra Hovelsrud Gård var når jeg var butikksjef for butikken Stangeriet i Mathallen Oslo. Da tok jeg inn produktene og solgte de der. Jeg forelsket meg først for designen, emballasjen og utseende. Så fikk jeg smakt produktene, og jeg synes innholder gjenspeiler den gode designen. Med andre ord: dette er gaver som smaker like bra som de ser ut!

Nei, dette er ikke et sponset innlegg, men et tips fra meg til deg i juleinspurten. Små produsenter som leverer morsomme produkter av så god kvalitet fortjener litt ekstra oppmerksomhet nå i juleinspurten :-)

God Jul fra meg til deg!