Som jeg tidligere skrev her på bloggen, så har jeg nå drømmejobben i Inkognito reklamebyrå som kokk og matstylist. 5. mars er dette eventyret over, og en dør lukkes. Dette betyr også at nye dører åpnes….

image

I dag signerte jeg kontrakt med Kitchen reklamebyrå! Jeg trer inn i rollen som Content creator & Food expert…. Hva denne tittelen betyr vil jeg fortelle mer om etterhvert…. Jeg kommer til å jobbe mye med Meny som kunde – og fantastiske råvarer skal fortsatt få styre min hverdag! En fantastisk spennende stilling jeg gleder meg VELDIG til å sette igang med!!!

image

Jeg kommer også til å satse litt mer på bloggen, promotering av grillboka mi GLØD, og ikke minst arbeidet med min nye bok som kommer i 2017!

Men først skal jeg fullføre jobben i Inkognito med stil, og gjøre mitt for at de husker meg som en kreativ kar med glimt i øyet, og som leverte varene…. He he he….

Snart begynner min nye hverdag – begynnelsen på noe som kan bli ekstremt spennende! Jeg er klar…..

image