Det er sommer i lufta, og på tide å finne frem grillen igjen (for de av dere som ikke har den stående ute hele året! Denne uka tar jeg over Instagram-profilen til Le Creuset i hele norden for å spre litt ekstra grillglede. det er på tide å sparke sommeren skikkelig i gang!
Som takk har jeg fått Le Creuset kjelene jeg har brukt på bildene.

Vi starter uka med en oppskrift på en spicy ketchup, som egner seg like godt på burgeren, pølsa, som tilbehør til biffen eller den grillede kveitefileten. Denne oppskriften er til mange personer! Fordelen er at den holder seg flere uker i kjøleskapet, så her er det ingen grunn til å være gnien…

Spicy Ketchup
Total Time
1 hr 30 min
Total Time
1 hr 30 min
Ingredients
  1. 1 kg tomater, grovhakkede
  2. 3 løk, finhakket
  3. 4 syrlige epler, finhakket
  4. 2 dl eplecidereddik
  5. 2 ss røkt maldonsalt
  6. 2 ss røkt paprikapulver
  7. 200 g lyst muskovadosukker
  8. Salt og pepper
Instructions
  1. Ha tomater, løk, epler, eddik, maldonsalt og paprikapulver i en kjele. La gjerne koke i 1,5 time. Tilsett sukker og la koke i 30 minutter til. Kjør med stavmikser og sil.
  2. Smak til med evnt salt og pepper. Avkjøl.
  3. Denne ketchupen kan du gjerne ha stående i kjøleskapet i et par uker, så her gjelder det å lage opp litt ekstra.
Maten vi deler https://nykvist.no/