Andebryst er helgemat som imponerer! Mange tror at det er vanskelig å lykkes med nettopp and, men med et steketermometer og litt kjærlighet er det raskere og enklere enn mye annet. Prøv det i helga da vel!?!
ROSASTEKT ANDEBRYST med hvit asparges, gulrot og bringebærvinaigrette
2016-07-11 09:13:57
Serves 4
Total Time
45 min
Andebryst
- 3 stk andebryst
- 2 ss honning
- Salt
- Pepper
Grønnsaker
- 8 hvite asparges
- 2 store gulrøtter eller 8 små vårgulrøtter
- 1 ss olivenolje
Vinaigrette
- 1 ss bringebæreddik
- 2 ss olivenolje
- 4 ss friske bringebær
Andebryst
- Snitt ruter i fettsiden på andebrystene. Brun i tørr stekepanne til fettet er gyllent og sprøtt. Krydre med salt, pepper og honning. Stek i ildfast form i ovnen på 180 grader til kjernetemperatur på 56 grader.
Grønnsaker
- Aspargesen og gulrøttene kokes lett møre i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann. Pensle med olivenolje. Grilles like før servering.
Vinaigrette
- Alt blandes og serveres som saus.
Maten vi deler https://nykvist.no/
