Min tid i Inkognito reklamebyrå er over 1. mars, og frem til da har jeg lyst til å vise deg litt av det jeg får lov til å leke meg med på jobb. Her er en oppskrift fra en artikkel om Supermat jeg har laget til www.inkognito.no. Hele artikkelen kan du lese HER!
Bildet er tatt av fotograf Elisabeth Jahr Hilde!

Rødkålsalat med valnøtter, bjørnebær og hampfrø
Serves 4
Total Time
30 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. ½ hode rødkål
  2. 2 dl friske bjørnebær
  3. ½ dl valnøtter
  4. 3 ss hamfrø
  5. ½ dl tørkede gojibær
Instructions
  1. Knus bjørnebærene slik at du får en bjørnebærpurè (spar noen hele bjørnebær til pynt). Bland bjørnebærpureen med hampfrøene.
  2. Kutt rødkålen i tynne strimler, og bland den strimlede kålen med bjørnebærpureen.
  3. Grovhakk valnøttene og rist dem i en tørr panne til de er gyllne. Avkjøl nøttene før du vender dem inn i rødkålen sammen med gojibærene.
Notes
  1. Denne rødkålsalaten er like god til et grillet kyllingbryst en lørdag kveld som den er til lunsj en travel hverdag. Enkelt, sunt og fantastisk godt!
Maten vi deler https://nykvist.no/

 

rødkål