Hjemmelaget lakseburger kan være noe av det beste og raskeste som finnes! Og når det i tillegg smaker fantastisk, så er dette en hverdagsmiddag som faller i smak hos hele familien.

Lakseburger med Sriracha-majones
Serves 4
Total Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 4 Salma-lakseburgere
  2. Salt og pepper
  3. 1 ss rapsolje
  4. 4 brioche hamburgerbrød (eller grove burgerbrød hvis du vil ha en enda sunnere middag)
  5. 2 gulrøtter (gjerne i forskjellige farger)
  6. 1 ss olivenolje
  7. 1 ts limesaft
  8. 4 ss Sticky Fingers Sriracha-majones (fåes kjøpt hos MENY)
  9. Spirer
Instructions
  1. Krydre salmaburgerne med salt og pepper. Stek burgerne i rapsolje i ca 2 minutter på hver side.
  2. Løft burgerne ut av panna og la dem hvile i 2 minutter før de serveres. Mens burgerne hviler steker du burgerbrødene med snittflaten ned i panna til de er gyllne.
  3. Skjær gulrøttene i tynne tynne skiver (gjerne med en mandolin). Bland gulrøttene med olivenolje, limesaft, salt og pepper.
  4. Ha Sriracha-majones på nederste del av burgerbrødene. Ha på de marinerte gulrotstrimlene og lakseburgeren. Topp burgerne med spirer og hamburgerbrød før servering.
Notes
  1. Disse burgerne smaker fantastiske som de er, men kan også serveres med urtestekte poteter eller nyfritert fries! Du kan også krydre lakseburgerne med en spicy rub før steking hvis du vil ha enda mer smak.
Maten vi deler https://nykvist.no/