Til daglig jobber jeg nå som kokk og matstylist i reklamebyrået Inkognito, der vi hver dag lager mat for å inspirere og glede små og store kunder der ute. Vi lager også mat og oppskrifter til nettsiden www.inkognito.no. Jobber du i et firma som trenger produktfoto, oppskrifter eller bilder til neste reklamekampanje? Sjekk ut nettsiden til Inkognito og kontakt oss da vel da vel!!

Som jeg skrev i et tidligere blogginnlegg, er jeg klar for nye oppdra fra 1. mars. Jeg har noen spennende ting på gang på flere områder, og gleder meg til å gå inn noen nye dører og møte nye spennende mennesker! Vet du om noe spennende som kan passe meg? Send en mail til jan-ivny@online.no da vel!

Her kommer en oppskrift jeg har utviklet for Inkognito.no, og som er lagt ut som inspirasjon. Oppskriftene er skrevet av meg og jeg har stylet rettene. Bildene er tatt av fantastiske Elisabeth Jahr Hilde. Resten av artikkelen kan du se HER! Tema: Supermat!

Quinoa

Quinoa-salat med granateple, spirer, avokado og nøtter

 

Ingredienser:

1 dl quinoa

2 dl vann

1 granateple

1 avokado

½ dl nøtter (valnøtter, pekannøtter) – grovhakket

2 ss linfrøolje

1 ss sitronsaft

salt

pepper

 

 

Slik gjør du:

Skyll quinoa-frøene i varmt vann til vannet er klart. Ha frøene i en kjele og ha på 2 dl vann. La førene koke i 12 minutter, dra kjelen av varmen og la de stå med lokk i tre minutter til. Avkjøl.

Bland quinoa-frøene med frøene fra granateple, avokadobiter, nøtter og linfrøolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Denne salaten er perfekt til superlunsj, men også som tilbehør til grillet kyllingbryst eller en saftig biff.