Dette er et sponset innlegg.

De fleset av oss kjenner til pommes frites fra Hoff, og er vokst opp med det nystekt pommes frites fra Hoff som tilbehør til biffen på lørdagskvelden. Nå har Hoff kommet med et kjøttfritt middagsalternativ som passer perfekt på grillen til de som er vegetarianere, eller de av oss som bare vil spise mer grønnsaker. Liv Laga vegetarburgere kommer i to varianter, og du finner dem i frysedisken i din dagligvarebutikk. Dette er sunn, smakfull og god fastfood på sitt beste, og de kan grilles rett fra frossen tilstand, eller du kan tine dem i kjøleskapet – da er det enda raskere fastfood. Og selv om de heter vegetarBURGERE, så betyr jo ikke det at de må serveres i et burgerbrød, slik jeg gjorde i et tidligere blogginnlegg (som du kan lese HER)…. Du kan også fint bruke Liv Laga vegetarburgere med annet tilbehør, som for eksempel i en pastasalat….

Det ALLER beste med denne retten, er at du kan forberede alt dagen før. Kok pastaen, forkok grønnsakene og lag dressingen. Da trenger du kun å grille vegetarburgeren og grønnsakene, blande og servere! Middag på 10 minutter :-)

Pastasalat med vegetarburger, grillede grønnsaker og syrlig dressing
Serves 4
Total Time
30 min
Total Time
30 min
Ingredients
 1. 4 porsjoner av din favorittpasta
 2. 4 Liv Laga vegetarburger med mais og aspargesbønner
 3. 1 brokkoli
 4. 12 grønne asparges
 5. 1 pk aspargesbønner
 6. 1 dl rapsolje
 7. 2 dl olivenolje
 8. 2 ss sennep
 9. 2 ss honning
 10. 2 ss sitronsaft
 11. 2 ss sitronskall (av økologisk sitron)
 12. 2 lime
Instructions
 1. *Ta vegetarburgerne ut av fryseren og tin dem i kjøleskapet.
 2. *Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
 3. *Pensle vegetarburgerne med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gyllne på begge sider. Flytt dem over på indirekte varme og la dem ligge til de er gjennomvarme. Dette tar ca 10 minutter.
 4. *Kok alle grønnsakene i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl dem raskt i kaldt vann. Tørk grønnsakene på papir. Pensle grønnsakene med rapsolje og krydre med salt og pepper. Grill grønnsakene på direkte varme i 1 minutt på hver side.
 5. *Bland olivenolje, sennep, honning, sitronsaft og sitronskall til en dressing. Smak til med salt og pepper.
 6. *Bland den kokte pastaen med grønnsakene og dressingen. Ha pastaen i en serveringsbolle. Topp med skiver av Liv Laga vegetarburger.
 7. *Del limen i to og grill dem med snittflaten ned på direkte varme i 1 minutt. Server limen ved siden av, slik at alle kan pesse limesaft over retten hvis de ønsker mer syre.
 8. *Server gjerne nystekt brød ved siden av.
Maten vi deler https://nykvist.no/

Les mer og Liv Laga vegetarburgere HER!
Vil du følge dem på Facebook, så finner du siden HER!

Foto: Mats Dreyer