Pasta er like godt som det er enkelt! En genial mulighet til å bruke opp småslappe tomater og rester du har i kjøleskapet. Men pasta kan også være festmat laget med nyinnkjøpte gode råvarer. Denne varienten har blitt en ny favoritt med fersk Chorizo, eplejuice, tomater – og Comtè ost. Få ingredienser og raskt – med en smak som eksploderer i munnen.

Ingredienser (til 4 personer):
8 stk rå små chorizopølser
1 løk, finhakket
40 stk cherrytomater, delt i to
4 dl eplejuice
Salt og pepper
4 porsjoner god pasta
100 g Comtè (eller annen fast ost som feks parmesan)
1 stk økologisk sitron
Frisk rosmarin (eller basilikum)

Fremgangsmåte:
Ta skinnet av pølsene og kutt dem i grove biter.
Fres pølsebitene i en tørr panne til de begynner å bli gyllne. Ha i løken og fres i ytterligere 1 minutt.
Ha tomatene i panna og stek i 3 minutter.
Ha i eplejuice og kok til eplejuicen er kokt inn til halvparten.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kok pastaen til den er ferdig i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp pastaen tørr.
Vend pastaen inn i Chorizoen.
Server pastaen i dype tallerkner og riv over sitronskall og Comtè.
Ha over friske urter før servering.
Server godt nybakt brød ved side av!