I samarbeid med Gutta på Haugen og Lakrids by Johan Bülow har jeg hatt gående en konkurranse der premien er en 7-retters middag på selveste Valentines-day! Lage av meg – hos deg – med de beste råvarene jeg får tak i! 

Oppgaven var å sende meg en mail med navnet på den du ville invitere på middag, med en god begrunnelse. Det har kommet inn fantastisk mange forslag, så det var ikke lett å velge en vinner. I bunken med innsendte forslag var det både triste, morsomme, rare, korte, interessante, ærlige og spesielle historier. For at ikke noen i etterkant skal kunne si at jeg har favorisert en historie fremfor en annen, så så jeg meg nødt til å trekke vinneren blant alle de innsendte – og ikke kåre utfra magefølelse, hjerte og antall tårer….

grat

Og vinneren er….. *trommevirvel* – HEGE HERMANSEN MØLLER!!! Gratulerer så mye!!!!

I sin “søknad” skriver Hege at hun vil overraske sin samboer Vidar på valentinsdagen. De fikk en datter, Tuva, i oktober, og har ikke hatt mulighet til å gå ut og spise siden da. De har i grunn ikke spist sammen siden da i det hele tatt, fordi en er underholdningsmaskin mens den andre spiser, før de bytter. De elsker begge lakrids by Johan Bülow, og gleder seg hver dag i hele desember med lakriskalenderen. Når hun skriver “søknaden” sitter hun ironisk nok med en slapp og smakløs first price variant på kjøkkenet, mens Vidar prøver å legge Tuva – og der våknet hun…. De trenger en en kveld med god mat og gode smaker – og se på hverandre mens de spiser.

Så: avlys alle planene dere eventuelt hadde lagt for Valentines-day, for da blir det 7-retters middag på dere! En kveld fylt med kjærlighet, gode råvarer, ro og nytelse! <3