I desember hvert år kårer Aperitif og Norli “Årets beste kokebok”! I 2015 var jeg nominert med min første bok “Glød”, og nå har det jammen skjedd igjen!!! I dag fikk jeg telefonen om at min nye bok “Maten vi deler” er nominert til “Årets beste kokebok 2017”! Så nå sitter jeg her stolt, takknemlig og rørt! Stolt over boka jeg har laget sammen med fotograf Stian Broch, og designer Mats Dreyer. Jeg er takknemlig for at Gyldendal og Lars har troen på meg, og ga meg muligheten til å gi ut min andre kokebok. Og ikke minst rørt fordi boken blir lagt merke til, verdsatt og forhåpentligvis brukt der ute på de norske kjøkkenene.

Selve kåringen skjer i desember, og frem til det skal jeg suge på karamellen og glede meg over nominasjonen! I kveld skal jeg på en av mine favorittrestauranter i Oslo, Fangst, og kanskje blir det et glass Champagne eller to….

De nominerte til tittelen “Årets beste kokebok 2017″ er:
*”Maten vi deler” – Jan Ivar Nykvist, Stian Broch og Mats Dreyer
*”Ny norsk mat” – Even Ramsvik
*”Lises Gatekjøkken” – Lise Finckenhagen og Sara Johannessen
*”Karlas kjøkken”
*”Truls á la Hellstrøm” – Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen

Gratulerer til alle de nominerte, så skal jeg holde fingrene krysset frem til kåringen i desember!

Teamet bak “Maten vi deler”: fotograf Stian Broch, meg og designer mats Dreyer!

Lyst til å bestille boken, da kan du klikke deg inn HER! :-*