For ganske nøyaktig et år siden var det premiere på Norges Grillmester 2014! Jeg og min daværende ektemann sto klare på startstreken i kampen om å bli hele Norges Grillmestere….

Les historien fra finaledagen HER!

I dag er det premiere på Norges Grillmester 2015, og nye spente deltagere står klare på startstreken! Jeg har lest litt om årets deltagere, og her er det noen som stiller med kokkebakgrunn, mens andre bare gjør dette for morro skyld! Dette kan bli god tv :-)

Jeg krysser fingrene og håper at årets sesong blir en suksess, og at årets deltagere inspirerer seerne til å fyre opp grillen og prøve nye ting på grillen…. Jeg tipper at det i år, som i fjor, blir spennende utfordringer, stress, banning, svette, blod og gledestårer!

Skru på Tv2 hvar mandag kl 20.00 for å få med deg nye episoder av Norges Grillmester!

Grillmester logo