Kokk, matstylist, forfatter, kursholder – selv om jeg “bare” er utdannet kokk har jeg etterhvert fått flere ben å stå på. Jeg jobber nå som kokk og matstylist i Inkognito Reklamebyrå! Dette er uten tvil min drømmejobb, og jeg har det bedre en plommen i det velkjente egget. Her kan jeg kombinere min faglige kunnskap med kreativitet, lysten til å skrive – og det estetiske.

MEN 1. mars 2016 er det dessverre over… Et fantastisk kapittel i mitt liv er over, og jeg må se meg om etter noe nytt… Det er ikke nok å gjøre i Inkognito for to kokker på fulltid etter februar, så da må jeg ut og lete etter drømmejobben igjen! 

Så: hvis noen der ute trenger en som meg, så si ifra! Jeg er (som sagt) utdannet kokk og jobber nå som matstylist. Jeg er fire ganger Norgesmester i grilling, men kan mer enn å grille… Jeg er også forfatter. Jeg ga tidligere i år ut grillboka GLØD på Gyldendal forlag, som ble nominert til “Årets beste kokebok 2015”. Dette ga mersmak…. Jeg liker å lære, inspirere, formidle, omgås mennesker, glede, skrive, lære bort og bli sett. 

Send en mail til jan-ivny@online.no hvis du vet om noe som kan passe meg perfekt! Evnt del dette innlegget hvis du tror du kjenner noen som kan ha bruk for meg! 

vintergrill-0009