Pinneis er ikke kun forbeholdt barna – ihvertfall ikke når du har i en skvett rom. Da har du plutselig en is som er forbeholdt de voksne istedet!

Jeg har kjøpt ispinnesettet mitt på Home & Cottage. Da får du med sett til å fryse isen i, samt 100 ispinner. Det skulle holde til is til hele familien i sommer!

Det geneiale med et sånt ispinnesett er at du til enhver tid kan ha is i fryseren! Det beste med å lage isen selv er at du har full kontroll på hva den inneholder, og du kan lage den så sunn du vil. Lag en smoothie bestående av sommerens friske bær og litt yoghurt. Frys ned i formene, og du har ispinner som funker like godt til frokost som de gjør til dessert.

I denne oppskriften har jeg laget en stor ladning mojito som jeg har fryst ned! En perfekt pinneis å servere som “velkomstdrink” på neste fest! MYE morsommere enn et glass Champagne, og MYE mindre harry enn gelè-shots!

Mojitois for voksne
Total Time
20 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 1 dl brunt sukker
  2. 4 dl vann
  3. 1,5 dl rom
  4. 2 ss finhakket mynte
  5. Saften fra 2 lime
Instructions
  1. Kok opp sukker og vann i en kjele. Avkjøl og ha i resten av ingrediensene. Smak til og tilsett mer mynte, mer lime eller mer rom hvis du ønsker det.
  2. Ha blandingen i ispinneformer. Du kan gjerne også putte noen mynteblader eller skiver av lime ned i ispinneformene i tillegg.
Maten vi deler https://nykvist.no/