Denne uka er kort for mange, og mange tar helga allerede i dag… Fredag 15. mai starter grillsesongen for de aller fleste nordmenn, og det må feires!

Førstkommende fredag står jeg derfor utenfor Mathallen Oslo for å spre grillglede! Jeg kommer til å leke meg litt med sous vide og pizza på grillen denne dagen. Jeg vil også vise deg hvordan man kan bruke lakris i grillmaten. Du vil også få mulighet til smake noe fra min rykende ferske grillbok GLØD som er ute i disse dager! 1. opplaget av GLØD er nå utsolgt, og 2. opplag kommer ikke fra trykkeriet før etter 17. mai. Det finnes noen eksemplarer igjen ute i bokhandlene der ute, men hvis du vil sikre deg litt grillinspirasjon til 17. mai, så kom innom Mathallen! Jeg vil gi deg noen tips, kanskje svare på noen spørsmål – og du får selvfølgelig kjøpt GLØD hos Sous Vide Norge i Mathallen!

Hva med en signert utgave av GLØD i gave til svigerfar i sommer? Snakk om gratis bonuspoeng….

I tillegg får du fredag mulighet til å kjøpe et eksklusivt GLØD-forstykke! Forstykket er i fantastisk kvalitet, og er utstyrt med en praktisk lomme på siden som er perfekt når du skal ha med deg det trådløse termometeret ditt, eller til vinopptrekkeren. Forstykket har logo brodert på brystet og Sot brodert i lommen. Prisen er kr 300,- pr stk. Jeg har kun med meg noen få, så vær tidlig ute!

Jeg står utenfor Mathallen fra 11 til 17 fredag. Håper vi sees!

Og du: visste du at grillvinen min SPLENDORE nå er tilgjengelig i bestillingsutvalget på Vinmonopolet? Bestill den HER og hent den på ditt lokale vinmonopol da vel…