Sommeren banker på, og grillsesongen er her! Da gjelder det å ha noen enkle tilbehør som passer til all slags grillmat. Denne potetsalaten passer like godt til grillet laks og kylling som den gjør til svin og biff!

Lun potetsalat

Jeg har brukt perlepoteter far Bjertnæs & Hoel. Hvis du er heldig, så finnes det noen pakker igjen i din lokale MENY-butikk. Eller så kan du bruke andre små poteter mens du venter på at årets perlepoteter blir klare!

Ingredienser:
400 g perlepoteter (eller andre små poteter)
1 bunt asparges
frøene fra 1 granateple
1 rødløk, finhakket
1 dl god olivenolje
2 ss sitronsaft
4 ss finhakkede valnøttkjerner
salt og pepper

Fremgangsmåte:
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. 
Del aspargesen i grove biter og la koke med potetene det siste munuttet.
Hell vannet av grønnsakene og damp dem tørre.
Vend inn granateplefrø, rødløk, olivenolje, sitronsaft og valnøtter mens grønnsakene er varme.
Smak til med salt og pepper. 

Lun potetsalat med asparges