Jeg ble utfordret av Hellmann´s til å lage den perfekte burgeren der deres Hellmann´s majones var en av ingrediensene i tilbehøret. Dette var ikke noe problem for meg å si ja til, ettersom Hellmann´s er den majonesen jeg velger når jeg ikke lager den selv! Dette er deror et sponset innlegg.

Burgeren min skal jeg lage i Mathallen i Oslo Lørdag 27. mai 2017. Der skal jeg konkurrere mot Helles Kitchen og Gladkokken i en uhøytidelig konkurranse der Hank Von Helvete er dommeren! Les mer om eventet og si at du kommer HER! Oppskriften på hele burgeren finner du i dette innlegget!

Denne dressingen er en klassisk løkslat, men istedenfor den rå løken du vanligvis får, så har jeg brunet løken. Det vil si at løken blir søtere, og etter min mening myyye bedre! Du blir da kvitt “råsmaken” i løken, og får frem helt andre smaker. Denne løksalaten kan du bruke (som her) på burgeren, men den passer også perfekt som tilbehør til biffen, som dipp til potetgullet, til laksen, på sandwichen eller som dressing på salaten. Hvis Hank bedømmer sausen alene i konkurransen, så tror at Helle vinner med sin Red Eye Mayonnaise med Chorizo, espresso og chilisaus. Min løksalat er god alene, men enda bedre sammen med de andre komponentene på burgeren min.

Løksalat med brunet løk og Hellmann´s majones
Serves 4
Total Time
20 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 2 stk løk, finhakket
  2. 1 ss rapsolje
  3. 2 dl Hellmanns majones
  4. 1/2 dl creme fraiche
  5. 2 bakte hvitløksfedd
  6. Tabasco
  7. Salt og pepper
Instructions
  1. *Stek løken gyllen i olje og avkjøl. Bland løken med Hellmans majones, creme fraiche og hvitløk. Smak til med tabasco, salt og pepper. Denne løksalaten kan du gjerne lage et par dager i forveien, og passer like godt på burgeren som den gjør til pølsene og til biffen.
Maten vi deler https://nykvist.no/

Sees vi i Mathallen lørdag? Kanskje kan du plukke opp noen gode tips? For i tillegg til å se oss konkurrere kan du smake på våre forskjellige dressinger, og ikke minst få med det et oppskriftshefte hjem, der det også Trines Matblogg har laget sin favorittburger!

Foto: Mats Dreyer