Jeg har byttet navn…. Eller rettere sagt – bloggen og hjemmesiden min har byttet navn. Til nå har jeg brukt www.nykvist.no som adresse, og “Beets & Limes” som navn på bloggen. Men jeg følte ikke at jeg ville ha mitt navn som navn på bloggen, og jeg henvender meg jo til deg – ikke til et engelsk publikum.

Jeg bestemte meg derfor å bytte navn på bloggen til “Maten vi deler”, og den finner du nå (selvfølgelig) på www.matenvideler.no.

Men hvorfor “Maten vi deler”?

Etter at jeg i 2015 ga ut grillboken GLØD har jeg brukt bloggen til å teste ut oppskrifter, nye smaker og til å spre grill- og matglede. I fjor ringte Lars i Gyldendal meg, og spurte om jeg ville ta med meg fotograf Stian og designer Mats og lage en bok til. Selvfølgelig ville jeg det! Mer informasjon om min nye bok kommer snart…. Men en ting kan jeg si: boka heter “Maten vi deler!”

Det var derfor helt naturlig at bloggen min fra i dag heter “Maten vi deler!”, ettersom min nye bok vil være en viktig del av mitt liv fremover! Og maten jeg lager her på bloggen er jo akkurat den maten jeg vil dele med deg som leser, og som jeg liker å invitere på og dele med de jeg er glad i!

Så velkommen skal du være til min “nye” blogg!

Jeg tar ferie fra min jobb i Kitchen reklamebyrå fra i dag, men det betyr ikke at jeg skal ligge på en solseng i det store landet syden. Ferien går med til morsomme, interessante, spennende prosjekter som jeg kan fortelle mer om snart….