Ikke bare vant vi vegetar-utfordringen i første oppgave i dag, men vi tok også tittelen Ukas Grillmester for andre uke på rad!

Vi er dermed i finalen i Norges Grillmester 2014 sammen med Johnny og Jeanette!!!!

Litt eplekjekke satt vi første dag og sa at vi ikke var med for å leke, men for å stå i finalen! Litt eplekjekke sa vi også i forrige program at vi måtte ha ut krydderjentene Helle og Cecilie for å ha en sjanse. Jammen klaret vi begge deler!

I kveldens hovedoppgave fikk vi reinsdyrfilet som tema, og vi fikk leke oss med råvarer vi elsker og brenner for. I kveld fikk vi reindyrke de beste norske råvarene, og vi fikk la den norske og kortreise maten stå i fokus. Vi valge å kjøre rene, enkle smaker og la reinsdyret spille hovedrollen….

Kveldens seier smakte best av alle seiere så langt i konkurransen! Ikke bare er vi nå sikret finaleplass, men vi fikk også grille noe av det aller beste vi vet – norsk reinsdyr!

Vi er utrolig lei oss for at vi ikke møter Helle og Cecilie i finalen. Vi hadde en liten drøm om det når vi startet hele programserien, men når vi ser hvordan de damene har utviklet seg i serien, og hvor skummelt gode de har blitt bak grillen, så er vi egentlig glad vi ikke møter dem på mandag….

Gratulerer til Johnny og Jeanette med finaleplassen! Vi vet at dere KAN grille, og har full kontroll på kjøttet, temperaturer og krydder. Nå krysser vi bare fingrene for at vi kan ta dere på målstreken på tilbehøret… Hvis vi tør å gjøre det enkelt nok da….

Så da sees vi mandag kl 21.40 på tv2 når finalen i Norges Grillmester 2014 skal avgjøres…..