Jeg kan føle på kjærligheten til andre mennesker, gode råvarer, gode restaurantopplevelser og gode minner. Hvert år på denne tiden av året kommer Lakrids by Johan Bülow med en spesial edition i forbindelse med Valentines Day i februar. Årets Valentine-versjon fra den danske lakris-spesialisten kommer i to varianter. En chililakris dekket med sjokolade og bringebærpulver og en søt lakris dekket med sjokolade og solbær.

Her er det en perfekt harmoni mellom det søte, salte, friske og syrlige. Dette er smakseksplosjoner som sniker seg rundt i hele kroppen, og som sprer glede fra hårfestet til lilletåa! Og hvilken er best? Det er jammen ikke lett å si, men foreløpig har jeg varianten med solbær som favoritt! Men det kommer sannsynligvis til å endre seg flere ganger før Valentine….

Jeg synes disse lakrisvariantene er så gode at jeg har lyst til at flere skal smake dem. Jeg kommer derfor til å ha en konkurranse her på Facebook når det nærmer seg Valentines Day. Vil du vinne denne fantastiske lakrisen? Eller kanskje overraske din kjære med en romantisk middag hjemme på ditt eget kjøkken laget av meg? Del dette innlegget og følg med videre, så kan det bli nettopp deg som slipper å lage mat til din kjære på Valentines Day i år!

Love <3

lakrids2