Søndag 14. februar er det tid for valentines-day 2016! Dette er dagen da vi alle bør sette litt ekstra pris på de vi er glad i. Ring en i familien du ikke har pratet med på lenge, fortell dine venner hvor glad du er i dem, og ikke minst: ta litt ekstra godt vare på kjæresten (hvis du er så heldig og ha en)! Nå er det nok mange som sier at man bør vise kjærlighet hver eneste dag. Det er jo forsåvidt riktig, men bruk denne dagen som en liten påminnelse på hvor viktig det er. Og hvis du er flink til å vise kjærlighet i hverdagen – gjør det litt ekstra denne dagen da vel!?!

For deg som har lyst til gi litt ekstra oppmerksomhet til èn spesiell person, så har jeg laget en liten konkurranse i samarbeid med Gutta på Haugen og Lakrids by Johan Bülow! Oppgaven er enkel: fortell meg hvem du har lyst til å invitere på middag på Valentines-day, og hvorfor.

Svaret sender du på mail til jan-ivny@online.no. Fristen for å svare er lørdag 6. februar kl 24.00. Vinneren kåres søndag 7. februar kl 12.00, og offentliggjøres her inne på www.nykvist.no!

Premien er en 7-retters middag – laget av meg – hjemme hos deg – for deg og en spesiell utvalgt person! Jeg kommer med maten og tar meg av oppvasken, så kan dere bruke tiden på å pleie kjærligheten! Dette gjelder enten det er kjærligheten til mor, bror, naboen eller kjæresten! Råvarene er levert av Gutta på Haugen og Lakrids by Johan Bülow. Det vil si at det vil bli fantastiske råvarer, lakris, kjærlighet og en minnerik aften til den som vinner…..

Hvis det komme inn mange gode begrunnelser, så kommer vi til å kåre noen som vinner små godbiter underveis!

 

valentine