Dette innlegget innholder produktplassering. Kjelen har jeg fått fra Eva Solo, så innlegget er derfor merket med “sponset”.

One Pot har blitt en snakkis med god grunn! Konseptet er enkelt. Alt i en kjele – og ferdig på 1-2-3. Du slipper å vaske opp mange kjeler, og du kan sette kjelen på bordet, slik at store og små forsyner seg selv. Både sosialt, sunt, og ikke minst fantastisk godt!

Ingredienser (til 4 pporsjoner):
2 ss rapsolje
200 g gresskar, i terninger
2 gulrøtter, i terninger
1 purreløk, i ringer
10 cherrytomater, delt i to
8 solrørkede tomater, grovhakket
400 g pasta
400 g hermatiske tomater
400 g hermetiske linser
4 dl grønnsakskraft eller eplejuice
salt og pepper
100 g revet parmesan
2 ts revet sitronskall
4 ss finhakkede urter (feks persille og timian)

Fremgangsmåte:
Fres gresskar, gulrøtter, purreløk, cherrytomater og soltørkede tomater i olje i 4 minutter.
Ha i pasta, hermetiske tomater, linser og kraft. Kok til pastaen er ferdigkokt.
Smak til med salt og pepper.
Server pastaen og topp med revet parmesan, sitronskall og finhakkede urter før servering.
Server gjerne ferskt brød ved siden av pastaen.
Tips: fres gjerne 1 finhakket chili sammen med grønnsakene hvis du ønsker en litt sterkere rett!