Taco er manges helgefavoritt, og MANGE samles rundt tacobordet fredag kveld. Det betyr at du sannsynligvis sitter igjen med mange tacolefser. Hva med å lage hjemmelaget nachochips? Det er både enkelt, morsomt, og ikke minst veldig godt!

Nachochips:
2 tacolefser (kjøpte eller hjemmelagde)
2 dl smaksnøytral olje (som feks rapsolje)
Salt og pepper (her kan du også bruke tacokrydder)
Kutt tacolefsene i trekanter.
Varm opp oljen i en stekepanne. Stek tacolefsene i oljen til de er gylne og sprø.
Legg nachochipsene på kjøkkenpapir på en tallerken slik at fettet renner av, og chipsene holder seg sprø. Krydre med salt og pepper. Du kan også krydre med tacokrydder eller chilikrydder hvis du vil ha litt mer smak på nachochipsene.

Tomatsalsa:
1 rødløk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
10 cherrytomater; delt i fire
2 stk hermetiske grillede paprikaer på glass, grovhakket
1/2 dl olivenolje
1 boks hermetiske tomater
1 ts honning
Salt og pepper
1 ts limesaft
2 ss finhakket koriander
Fres løk, hvitløk, chili, cherrytomater og grillet paprika i olje i 4 minutter.
Ha i de hermetiske tomatene og kok i 10 minutter.
Smak til med honning, salt, pepper og limesaft.
Avkjøl og vend inn hakket koriander.