For en stund siden skrev jeg om den blå vinen som ble utviklet av noen kreative mennesker – sannsynligvis for å velte litt om i den tradisjonelle vinverdenen. Senest kunne vi se Maaemos kommende vinsjef Magnus Egerdahl Nørsett teste vinen for Dagbladet. Han var ikke imponert, men konkluderte vel med at det var en helt enkel og grei vin. Dette sier vel at de som kom på ideen om den blå vinen ihvertfall har klart å bli lagt merke til – selv i lille Norge som enda ikke selger vinen….

Men det stopper ikke der… Nå har ekteparet Rosie og Josh startet drømmebutikken: SUGARFINA, godteributikken for voksne! Her finner du både Champagnebjørner, Cuba Libre godteri og gavebokser designet av Jonathan Adler.

Den store nyheten er gummibjørner med smak av Rosévin. Disse bjørnene er så populære at det for øyeblikket står over 3000 på venteliste for å bestille dem, inkludert meg selv. Dette må vel være den perfekte vertinnegaven når du er invitert bort i sommer?

Nå skal det sies at ingen av disse alkohol-godteriene inneholder alkohol, så de kan trygt nytes av store som små… Du hadde nok fått et forklaringsproblem hvis du skulle fortelle de små i huset at de rosa gummibjørnene BARE var til de voksne…..

Nå har det jo kommet både blå vin og is med alkohol, så det er nok ikke lenge til det kommer godteri MED alkohol også, så rydd plass på toppen av skapet! Noe godteri skal vel vi voksne ha for oss selv også!?!

rosé gummibjørner