Det nærmer seg jul, og julegavene skal handles inn…. Hva i all verden skal du kjøpe til svigerfar i år? Han er nok lei både sokker og boxere, og skjorter vil han nok velge ut selv. Er du usikker på hva hans favorittforfatter er?

Et triks er å gi en gave som gjør at svigerfar føler at han får noe som kun er til han, og noe han har bruk for. Hva med å gi en gave som i tillegg gjør at du får enda bedre mat neste gang du kommer på besøk?

Denne gaven kan for eksempel være grillboken GLØD. Her kan svigerfar (og for såvidt alle andre) finne oppskrifter på biff, fisk, kylling, tilbehør, pizza, hamburger – og desserter – alt laget på grillen! Sannsynligheten er stor for at svigerfar har størst grill i nabolaget, og da bør han jo lage den beste grillmaten også!?!

Send en mail til jan-ivny@online.no nå og bestill, så har du boken i posten før jul!

Boken koster kr 399,- pluss evnt frakt. Da kan du selvfølgelig få en personlig hilsen i boka!

Og ikke nok med det – bestill i dag – de 10 første som bestiller GLØD får nemlig med juleutgaven av matbladet APPETITT, og et godt tilbud på abonnement! Dette gjelder altså de 10 første som bestiller, så her er det førstemann/kvinne til mølla!

COVER_Jul kopi