Denne enkle oppskriften på bananpannekaker består av få ingredienser, er raske å lage – og smaker fantastisk godt! I tillegg er de sunne… Bruk gjerne overmodne brune bananer – da blir pannekakene aller best! Det brune på bananene er søtere, noe som gjør at du slipper å tilsette sukker.

Bananpannekaker med kanel og sitron
Total Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 2 økologiske egg
  2. 2 dl havregryn (lettkokt variant)
  3. 3 modne bananer
  4. 1 dl melk
  5. 1/2 ts kanel
  6. Skallet fra 1 økologisk sitron
  7. 1 ts bakepulver
Instructions
  1. Ha alt i en bolle og kjør det til en jevn røre med en stavmikser. Stek små lapper eller pannekaker i litt smør. Disse er luftige og porøse, så det kan være lurt å steke fler små istedenfor en stor pannekake, for da er det enklere å snu dem.
  2. Server bananpannekakene med friske bær, yoghurt eller godt smør på.
Maten vi deler https://nykvist.no/