Denne enkle oppskriften på bananpannekaker består av få ingredienser, er raske å lage – og smaker fantastisk godt! I tillegg er de sunne… Bruk gjerne overmodne brune bananer – da blir pannekakene aller best! Det brune på bananene er søtere, noe som gjør at du slipper å tilsette sukker.
Bananpannekaker med kanel og sitron
2017-02-01 23:08:39
Total Time
15 min
Ingredients
- 2 økologiske egg
- 2 dl havregryn (lettkokt variant)
- 3 modne bananer
- 1 dl melk
- 1/2 ts kanel
- Skallet fra 1 økologisk sitron
- 1 ts bakepulver
Instructions
- Ha alt i en bolle og kjør det til en jevn røre med en stavmikser. Stek små lapper eller pannekaker i litt smør. Disse er luftige og porøse, så det kan være lurt å steke fler små istedenfor en stor pannekake, for da er det enklere å snu dem.
- Server bananpannekakene med friske bær, yoghurt eller godt smør på.
Maten vi deler https://nykvist.no/
