ENDELIG er grillboka mi GLØD ute i butikken! Noen bokhandler får den inn tirsdag 7. april, mens resten får den i løpet av uka…

De fleste bildene til boka ble tatt forrige sommer, slik at vi fikk naturlig sommerlys. Det betyr at jeg har gått gravid med denne boka siden den gang, og har måtte holde ting ganske hemmelig… Jeg er vant til å style mat til matblader, og til reklamekampanjer som kommer ut ganske kort tid etter at jeg har stylet og laget maten. Det var derfor uvant for meg å vente i nesten et år før jeg ser det på printet papir… Gleden var derfor stor da jeg for et par uker siden kunne holde i boken min for aller første gang…

Alle bildene ble tatt ute, og ingen er tatt i studio med kunstig lys. Dette har vi gjort fordi vi vil at bildene skal være mest mulig naturlige, og at det skal se slik ut som det vil gjøre når du lager det selv hjemme på din egen grill! Slik så det ut når fotograf Stian Broch holdt på med sine alternative arbeidsposisjoner for å unngå sol:

IMG_5124

Følg med her på bloggen i tiden fremover! Og ikke minst: hvis du griller – eller ser GLØD i butikken: legg ut bilde på Instagram og hashtag bildet med #glødgrillbok