Sola varmer, dagene blir lengre og de første hestehovene kryper opp av jorda etter en lang vinter i dvale. Vår betyr også at det snart begynner å spire og gro, slik at vi snart kan nyte noen av verdens beste frukt og grønnsaker. Mens vi venter på at våren skal komme for fullt kan vi bruke tiden på minner og ikke minst inspirasjon. Min favorittinspirasjon kommer i form av matbladet APPETITT. Jeg er abonnent, og får bladet i postkassa før det kommer i butikken. Klikk deg inn HER hvis du også vil abonnere.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått leke meg i APPETITT ved flere anledninger. Jeg fikk også i årets første utgave lov til å være med og inspirere deg. Jeg fikk lov til å lage og style maten til forsiden og 9 sider inni bladet. Jeg har denne gangen valgt å fokusere på vårlige retter med fisk, grønnsaker, urter og skalldyr. Friske smaker, spicy innslag, friske farger.

I tillegg til mine retter kan du i årets første utgave av APPETITT lese om blant annet min favorittrestaurant for tiden, À L´aise i tillegg til Brutus og Ett Bord. Og som om ikke det var nok får du maange oppskrifter. Dette er som å få en kokebok full av historier – og fantastiske oppskrifter – til 108 kroner. Hvis du er abonnoment er prisen enda lavere.

Så: løp og kjøp! Så kommer vårfølelsen raskere enn du tror! Bon Appetitt!