I år slår jeg et stort slag for at færre av dere skal kjøpe engangsgrill, og at flere av dere skal investere i en flerbruksgrill!

Engangsgrillen må byttes ut av flere grunner:

1: Den har for kort avstand mellom kull og grillrist. Det gjør at du får en for høy varme (i veldig kort tid), og det er vanskelig å få et godt resultat.

2: Det er vanskelig å dele inn grillen i direkte- og indirekte grillsone. Den egner seg derfor stort sett kun til pølser.

3: Engangsgrillen forsøpler miljøet og forstyrrer bybildet, særlig parkene i de store byene…. Noen er flinke til å kvitte seg med engangsgrillen på riktig måte, men de aller fleste lar den ligge og flyte rundt i parken…

4: Nå har det kommet så mage gode flerbruksgriller, at det ikke er noen god grunn til å bruke engangsgrill lenger.

5: Nå kommer ikke bare flerbruksgrillen i kullversjon, men også med gass! Det gjør parkgrillingen ENDA enklere, og du slipper kull, vanskelig opptenning i parken og rester av kull som du må kvitte deg med. Nå kan du skru på gassgrillen, og den er klar til å grilles på før du rekker å telle til 10, skru av gassen, og grillen er klar for å tas med hjem på 1 – 2 – 3!

 

Anbefaling:

Det finnes et hav av flerbruksgriller der ute! Min store favoritt denne sommeren er Go Anywhere gassgrill fra Weber. Den vant nylig en test av små turgriller i gass – testen kan du lese HER!