Det er nå et år siden min første bok – grillboka GLØD – kom ut! Det har vært et år fullt av positive tilbakemeldinger, hyggelige salgstall – og ikke minst morsomme oppdrag og nye bekjentskap. Takk til dere som har kjøpt GLØD, og som jeg har møtt på min vei i året som har gått. Nå er det igjen sol, varme og grillsesong… Det betyr at GLØD igjen er høyaktuell. At det har gått et år betyr også at jeg nå har lov til å gi deg en god pris på boka! For kr 249,- (pluss evnt porto) kan du nå få GLØD hjem i postkassa, klar for å imponere naboen, svigermor og tante! Du kan selvfølgelig få den signert hvis du vil… Send en mail til jan-ivny@online.no!

I tillegg til å promotere GLØD, så går årets sommer med til å ta bilder og skrive oppskrifter til mitt nye bokprosjekt! Jeg er så heldig at de fantastiske menneskene i Gyldendal har lyst til å gi ut enda en bok med meg…. Boka er planlagt utgitt i 2017, så får vi håpe og tro at vi klarer å få det til… I dag dyrket jeg de første grønnsakene til boka hjemme i leiligheten min på Frogner. Ikke har jeg grønne fingre, og ikke har jeg tilgang til uteareale eller takterasse som egner seg til dyrking, men håper allikevel at det om noen uker vil dukke opp noen vakre små skapninger i vinduskarmen som egner seg som modeller i boka. Jeg skal selvfølgelig ut å hente fantastiske råvarer hos gode produsenter til boka også, men det er noe spesielt å kunne servere noe man har dyrket selv. 

IMG_3844

Vet du om et fantastisk sted som kan egne seg for miljøbilder til min nye bok? Jeg er på jakt etter en gård eller et drivhus med sjel, blomster, urter, tomater og den fantastiske følelsen ute i det fri. Jeg vet nok ikke helt hva jeg ser etter før jeg ser det. Send meg gjerne en mail hvis du vet om det perfekte stedet! Det bør ligge på østlandet, ikke så lagt fra Oslo. Første fotorunde er planlagt i begynnelsen av juli!

Jeg sprudler og spirer om dagen! Er midt inne i en kreativ periode, både på jobb og privat! Jeg er klar til å lage Årets Vakreste Bok 2017 :-) :-) Bli med på reisen… Den starter nå!