Hold deg fast: her kommer dagens lille ferdigmat-anbefaling!

Jeg synes dumplings kan være fantastisk godt! Ikke er det spesielt dyrt heller…. Men å lage det hjemme har jeg aldri begitt meg ut på. Jeg har derfor oppsøkt en av byens mange dumplings-restauranter når lysten har blitt for stor. Men kvaliteten varierer veldig…
I går var jeg ikkom MENY Ringnes Park, og kom over en spennende nyhet. En fantastisk kul endekjøledisk inneholdt ferdige dumplings i forskjellige varianter, ferdige sauser og ikke minst utstyret (damprist i bambus) du trenger for å tilberede dem hjemme.Det var også et utvalg kinesiske teer og økologiske isteer i samme hylla.

Dumplingsene produseres av Beijing8, som også driver flere dumplings-restauranter rundt om i verden.
Jeg ble først betatt av den enkle, elegante og innbydende designen. Både på kjøledisken, og på pakningene.

Jeg testet variantene med and og kylling, og to sauser, en med chili/koriander og en med plomme. Sausene kan kjøper i små porsjonsbeger, men også i større flasker hvis du finner din favoritt og vil ha den i kjøleskapet hjemme.

10 minutter ved komfyren hjemme, så har du rykende “hjemmelagde” dumplings!
Og disse var faktisk veldig gode! Jeg hadde gladelig betalt for dem ute på restaurant, og jeg hadde lett bestilt dem igjen. Sausene smaker det de lover, og gjør dette til et spennede og raskt kosemåltid! Noe for deg som bor i Oslo, og som har lyst på noe godt foran tven er fredag kveld….