Dette innlegget er en del av et samarbeid jeg har med Super.nature. Oppskriften inneholder derfor produkter fra Super.nature som du får kjøpt i helsekostforretninger rundt om i landet. 

Cookies er kaker som er perfekt å ha liggende hele året. Du kan også fryse dem ned, så har du ferdige kaker på få minutter hvis du får uventede gjester. Disse småkakakene skal være sprø utenpå og saftige i midten. Smaker like godt til en kopp kaffe som de gjør til et glass iskald melk. 

Ingredienser:
150 g romtemperert meierismør
100 g hvitt sukker
50 g brunt sukker
2 eggeplommer
220 g hvetemel
1 ss bakepulver
1/4 ts salt
4 ss grovhakkede valnøtter
4 ss grovhakkede pistasjnøtter
100 g mørk sjokolade, grovhakket
4 ss Super.nature gojibær (kan erstattes med tørkede tranebær)
4 ss Super.nature Kakao nibs

Fremgangsmåte:
Ha smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Kjør med K-spade i 10 minutter til smøret er luftig.
Kjør inn egg, hvetemel, bakepulver og salt til en jevn deig.
Kjør inn resten av ingrediensene. 
Rull deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie og la ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter. 
Skjær deigen i fingertykke skiver og legg på bakebrett med bakapapir. 
Stek cookisene på 180 grader i ca 15 minutter. Avkjøl.