Jeg hater Gin, og jeg hater tonic. Det er noe med det bitre som gjør at jeg stort sett velger andre drinker nåe jeg skal ha noe med sprit i. MEN, det var helt til jeg prøvde en GT (Gin & Tonic) på restaurant Fangst. De hadde en Gin jeg aldri hadde prøvd før, og som åpnet øynene mine. I tillegg til Tonic, så ble drinken også toppet med agurk, sitron og nykvernet pepper. Ginen heter Gin Mare, og er tilsmakt med oliven, timian, rosmarin og basilikum. Jeg har testet litt varianter med denne Ginen, og her kommer mine to favoritter!

GT med rosmarin og pepper
Serves 1
Total Time
10 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. 4 cl Gin Mare
  2. Isbiter
  3. Tonic
  4. En kvist rosmarin
  5. Litt nykvernet pepper
  6. 1 agurkskive (skåret av agurken på langs med feks en osthøvel)
  7. 1 sitronbåt
Instructions
  1. Ha gin i feks et whiskeyglass. Fyll opp med store isbiter. Topp drinken med tonic, pepper, agurk og sitron. Nyt :-)
Maten vi deler https://nykvist.no/

Neste versjon er en litt søtere variant med frosne bringebær og sitronverbena!

GT med bringebær og sitronverbena
Serves 1
Total Time
10 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. 4 cl Gin Mare
  2. Isbiter
  3. 10 frosne bringebær
  4. Tonic
  5. Litt nykvernet pepper
  6. 5 blader sitronverbena
Instructions
  1. Ha gin i feks et whiskeyglass. Fyll opp med isbiter og frosne bringebær. Topp drinken med tonic, pepper og sitronverbena.
  2. Du kan også mose noen av bringebærene med noen av sitronverbena-bladene i glasset før du har i gin hvis du ønsker enda kraftigere smak av bær og urter.
  3. Skål :-)
Maten vi deler https://nykvist.no/