Det er årets store vaffeldag, og du vil nok i dag se vafler på sosiale medier til du blir lei… Men hvorfor ikke lage en vri i år? Bubble waffle har blitt en trend rundt om i verden, og det er nok bare snakk om tid før det eksploderer i Norge også!

Jeg måtte teste det ut, og kjøpte meg et Bubble Waffle jern på Power. Du finner link til Boble-vaffeljernet HER hvis du også vil prøve! Det finner uendelig med bubble waffle jern der ute, men dette kostet bare 399,-, og gjorde jobben sin! Bestill på nett, og hent i butikken innen en time! Bare husk og sjekke at vaffeljernet er på lager i din lokale butikk…

Oppskrift:
400 g hvetemel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
200 g sukker
2 ts maizenna
2 egg
1 dl kaldt vann
4 dl H-melk
100 g smør, smeltet

Fremgangsmåte:
Bland sammen mel, bakepulver, salt, sukker og maizenna i en bolle.
Ha i egg, vann og melk. Bland til en jevn røre. Rør inn det smeltede smøret. Tilsett litt ekstra vann hvis røren blir for fast. Den skal være så løs at du kan ha den i vaffeljernet med en øse!
Varm bublevaffel-jernet til den grønne lampen lyser. Ha i en øse med vaffelrøre, og stek i 2 minutter. Snu vaffeljernet (boble-vaffeljernene er laget slik at de skal snus underveis) og stek til vaffelen er gyllen.
Ta ut boble-vaffelen og stek neste til du har stekt opp hele røren.

Servering:
En boble-vaffel kan serveres som en vanlig vaffel med rømme og syltetøy, eller du kan være litt mer “crazy”, og toppe den med vaniljeis, karamellsaus, friske bær eller andre ting du liker, eller har i skuffer og skap. Du kan spise den på en tallerken med skje, eller du kan servere den slik du får den på bubble-cafèer – rullet sammen som et kremmerhus og fylt med alle de godsakene du kan tenke deg!