Du måtte klikke deg inn ja?

Jeg hater egentlig blogger, avisartikler og saker med overskrifter som lover noe annet enn det de leverer…. Hvor mange ganger har du ikke klikket deg inn på saker med “halsbrekkende” overskrifter, men så er saken ganske ordinær når du først klikker deg inn? Og nå gjorde du det igjen?

Det er for såvidt riktig at jeg har barn nummer to på vei, men det ikke laget av kjøtt og blod. Mitt barn består av perm, ark og forhåpentligvis fristende oppskrifter. Jeg er barnets mor – og Gyldendal forlag er barnets far – på en måte. Unnskyld til dere som fikk rare bilder i hodet nå….

Første uke med fotoshoot er over. Det ble 5 intense, lange, morsomme, krevende, kreative og ikke minst fantastiske dager. Jeg, fotograf Stian Broch og designer Mats Dreyer er teamet bak grillboka GLØD, som vi ga ut i fjor. Nå er vi igang med et nytt spennende prosjekt som etter planen skal komme ut i 2017!

Hva handler boka om? Det må forbli hemmelig en stund til, men kan vel si så mye som at dette er maten jeg elsker i omgivelser jeg drømmer om….

Nå tar jeg en velfortjent ferie etter en uke med foto. Ferien skal brukes til å skrive oppskrifter og planlegge rettene vi skal ta bilde av til høsten, og som skal gjøre boka komplett…..

 

jan ivar røtter