Bananpannekaker er enkelt, raskt, sunt – og de smaker fantastisk! Disse passer like godt i matpakke og til lunsj som de gjør til helgefrokosten og til kvelds. Du trenger kun modne bananer, melk, havregryn, bakepulver og litt honning. I tillegg er dette en perfekt måte og bruke opp brune bananer som vanligvis ville gått i søpla. Disse bananpannekakene er en sunn start på dagen, samtidig som at du garantert blir en helt blant barna hvis du tryller dem frem en lørdag morgen! Fungerer også perfekt som banan med litt karamellsaus, karamelliserte bananer og vaniljeis….

Sunne bananpannekaker
Serves 4
Total Time
10 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. 2 modne bananer
  2. 2 dl melk
  3. 2 dl lettkokte havregryn
  4. 1 ts bakepulver
  5. 1 ts honning
  6. Smør til steking
  7. Syltetøy, honning og evnt friske bær til servering
Instructions
  1. Kjør bananer, melk, havregryn, bakepulver og honning til jevn røre med en stavmikser.
  2. Stek små pannekaker i smør.
  3. Server pannekakene med honning, ditt favorittsyltetøy eller friske bær.
Notes
  1. Disse bananpannekakene kan med enkle grep bli økologiske, så hvorfor ikke kjøpe inn økologisk melk, havregryn og honning til helga?
Maten vi deler https://nykvist.no/